Blogsbjerg

Blogsbjerg

Denne blog er tilknyttet sitet Danskebjerge.dk

Skriv indlæg ved at klikke på "Kommentarer" under hvert emne. Log-in er ikke nødvendigt.

Møns Klint får massiv omtale i internationale medier

Om Danskebjerge.dkPosted by Danskebjerge Wed, February 05, 2014 01:11:13


Møns Klint har de seneste dage været nævnt i en lang række nationale og internationale nyhedsmedier.

Omtalen skyldes de specielle cirkler, som også tidligere har vakt stor opmærksomhed. Et hold danske forskere har netop publiceret en rapport om, hvordan cirklerne er opstået, og det er en pressemeddelelse i den forbindelse, der har kastet et mylder af artikler af sig, både i de danske medier, men i høj grad også i udenlandske.

For eksempel har det store internationale videnskabsmagasin Wired, der har et oplag på ca. 850.000, skrevet om undersøgelsen på sin hjemmeside. Det samme har en stribe andre engelsksprogede videnskabssites.

Men også mere traditionelle nyhedsmedier, så som det engelske Daily Mail, har taget historien op. Og det er ensbetydende med god eksponering. Mail Online, som er navnet på Daily Mails internetudgave, er nemlig verdens mest populære nyhedssite - med intet mindre end 8 millioner daglige læsere.

Historien om de mystiske cirkler er også nået over til den anden side af Atlanten. Her har Fox News og Los Angeles Times omtalt sagen.

Det, som alverdens læsere er blevet præsenteret for i spalterne, er bl.a., at cirklerne er skabt af formationer af ålegræs, som er blevet slået ihjel indefra af giftstoffet sulfid.

Der har ellers været farverige teorier fremme om, at cirklerne kunne være bombekratere fra Anden Verdenskrig eller endda symboler udført af rumvæsner.

/Jacob

  • Comments(0)//blogsbjerg.danskebjerge.dk/#post173