Blogsbjerg

Blogsbjerg

Denne blog er tilknyttet sitet Danskebjerge.dk

Skriv indlæg ved at klikke på "Kommentarer" under hvert emne. Log-in er ikke nødvendigt.

NYHEDSBREV December 2010

Om Danskebjerge.dkPosted by Danskebjerge Sat, December 25, 2010 23:43:00
DANSKEBJERGE.DK's NYHEDSBREV
25. december 2010

****************************

Glædelig jul til alle - i dale såvel som på bakketoppe.

Allerede i det sene efterår kom der hvidt ned fra oven, og siden har frost og sne domineret landskabet. Det gør det til tider svært for dem, der holder af at bevæge sig ud i terrænet på løbesko eller cykel. Til gengæld har kælkefolket kronede dage. Eller hvorfor ikke prøve sig af med et par ski under fødderne?

Uanset hvilken transportform du vælger i de danske bjerge, så er der fortsat masser af information at hente på Danskebjerge.dk, hvor både nuværende og forhenværende skianlæg står beskrevet. Rygterne vil vide, at nogle skiklubber har fundet gamle liftanlæg frem fra støvede lofter og sat dem op på steder, hvor der ikke har været skiløbere i årtier. Sikke et comeback for skisporten!

Men ellers er det jo nytåret, der står for døren, og i den anledning har Danskebjerge.dk som sædvanlig gjort status på forskellig vis. Læs mere herunder.

Mange bakkehilsner

Jacob

jt@danskebjerge.dk


*****************************

ÅRETS HÅRDESTE MOTIONSLØB ER KÅRET

Traditionen tro har Danskebjerge.dk kåret den løbe-event, der var den hårdeste i 2010. Se vinderen her:

http://www.danskebjerge.dk/artikler-haardest2010.htm

Begrebet hårdhed er jo relativt, men der er opstillet nogle kriterier for, hvilke løb der er i spil. Se kriterierne på listen over bjergløb, eller kig i BaqqeFAQ'en:

http://www.danskebjerge.dk/bjergloeb2.htm

http://www.danskebjerge.dk/baqqefaq.htm

Samtidig med kåringen er der lavet en fuldstændig opdatering af deltagerantallene for de forskellige løb. Vær også opmærksom på, at der ind imellem kommer nye data om ruterne - og for nylig kom der et par bjergløb mere på listen.

------------------------------

GÅR DET NED AD BAKKE FOR BJERGLØBENE?

Efter flere år med massiv deltagerfremgang for de danske bjergløb vendte udviklingen i 2010. Hvad nu? Danskebjerge.dk har set nærmere på sagen og spurgt ind til problemstillingen hos flere af dem, der har erfaring med store løbearrangementer. Dertil kommer en analyse af udviklingen i deltagertal og antallet af motionsløb. Og der er såmænd også et par tips til, hvordan man gør et motionsløb til en succes.

http://www.danskebjerge.dk/artikler-krise.htm

------------------------------

SAGT OG SKREVET OM DANSKEBJERGE.DK I 2010

Det glade bakkebudskab skal ud til så mange som muligt. Derfor er det rart, at medierne vil give sitet omtale ind imellem. Her er der en lille samling af, hvad 2010 har budt på:

http://www.danskebjerge.dk/artikler-medier3.htm

------------------------------

ENDNU EN TRAPPE I SAMLINGEN

Danskebjerge.dk har været i Aarhus og besøge Torskov, der byder på en ganske lang trappe ned mod Aarhus Bugt. Den skal selvfølgelig med i "samlingen" af trapper i den danske natur:

http://www.danskebjerge.dk/artikler-haardestetrapper.htm

------------------------------

NYE SKIBAKKER?

Som bekendt kan Danskebjerge.dk denne vinter tilbyde den hidtil mest grundige gennemgang af skianlæg i Danmark. Men tingene udvikler sig, og med varig sne og frost er der dannet grobund for nye skiprojekter. Som omtalt på Danskebjerge.dk's blog, Blogsbjerg, blev der forleden sat skilift op ved Næstved. Kender du andre steder, hvor man har gjort noget lignende i anledning af vejrsituationen? Så skriv om det på bloggen:

http://blogsbjerg.danskebjerge.dk/

------------------------------

KIDDESVEJ I CYKELMAGASINET

Danskebjerge.dk har bidraget til det nummer af Cykelmagasinet, der lige er kommet på gaden:

http://cykelmagasinet.dk/Blad.aspx

------------------------------

MASSER AF TING AT LAVE TIL NÆSTE ÅR

Danskebjerge.dk's nytårsforsæt er at få udfyldt et par af de huller, der endnu er på sitet. Det gælder primært beskrivelser af højdedrag, hvor især Fyn er blevet forsømt. Men også Nord-Mors har - ganske ufortjent - glimret ved sit fravær på sitet. Forhåbentlig finder disse dejlige landskaber snart vej til Danskebjerge.dk.

Derudover er der nogle spændende og spøjse temaer i støbeskeen. Mere om det senere.

*****************************

  • Comments(0)//blogsbjerg.danskebjerge.dk/#post28