Blogsbjerg

Blogsbjerg

Denne blog er tilknyttet sitet Danskebjerge.dk

Skriv indlæg ved at klikke på "Kommentarer" under hvert emne. Log-in er ikke nødvendigt.

NYHEDSBREV August 2011

Om Danskebjerge.dkPosted by Danskebjerge Fri, August 26, 2011 02:41:24
DANSKEBJERGE.DK's NYHEDSBREV
26. august 2011

****************************

Kære bjergven.

Som det har fremgået af Danskebjerge.dk, har det været en rigtig cykelsommer med en række store tohjulede begivenheder. Og om en måneds tid kulminerer det hele, nemlig ved verdensmesterskaberne i København - en af årtiets største sportsevents i Danmark.

Nu kan du få styr på alle detaljer om landevejsløbet: Danskebjerge.dk udsender om få dage en omfattende analyse af ruten i både ord og tal. Du kan bl.a. se alle højdedata om rundstrækningen syv stigninger og læse vurderinger af, hvor man finder de bedste muligheder for at angribe.

Der er også detaljerede kort over rundstrækningen ved Søllerød - både set fra oven og fra siden. Kortene kan selvfølgelig også bruges, hvis du selv vil op på jerngeden og prøve kræfter med ruten. Der er stadig nogle uger at gøre det i!

------------------------------

OPDATERINGER - FØLG SELV MED

Det hele handler dog ikke om VM, og der kommer løbende opdateringer på Danskebjerge.dk. For eksempel tilføjes der ind imellem billeder til galleriet, hvor man kan se motiver fra de største danske højdedrag. Der kommer også nye spørgsmål og svar til BakkeFAQ'en fra tid til anden. Så kig jævnligt forbi, og husk, at der i artikelarkivet er masser af historier og data om stigninger, både for løbere, landevejsryttere, MTB'ere - og for alle andre naturinteresserede.

Opdateringerne skrives som regel ind i et felt i højre side af forsiden. Det gør det nemt at se, hvornår der er nyt. Der dukker også nye ting op på bloggen og på Facebook. Mulighederne er mange. :-)

*****************************

Mange bakkehilsner
Jacob
jt@danskebjerge.dk

  • Comments(0)//blogsbjerg.danskebjerge.dk/#post51