Blogsbjerg

Blogsbjerg

Denne blog er tilknyttet sitet Danskebjerge.dk

Skriv indlæg ved at klikke på "Kommentarer" under hvert emne. Log-in er ikke nødvendigt.

Valby Bakke truet?

BakkesnakPosted by Danskebjerge Tue, September 11, 2012 23:05:56

Valby Bakke er måske Danmarks mest befærdede stigning. Men nu er den truet. De lokale politikere overvejer nemlig at føre den del af Roskildevej, der passerer Zoologisk Have, ind igennem Valby Bakke som tunnel. Det skal fjerne noget af trafikstøjen, hedder det.

Læs om forslaget her:

http://www.b.dk/nationalt/s-paa-frederiksberg-vil-grave-roskildevej-ned

Der er nok en del cykelpendlere, der godt vil af med Valby Bakke-stigningen. Selvom den langt fra er Sjællands hårdeste knold, kan den jo godt tvinge svedperler frem.

Men for cykelsportsinteresserede vil en ændring af Roskildevejs forløb betyde et farvel til en populær tradition. Med få undtagelser har Valby Bakke nemlig i en årrække indgået i den afsluttende etape i Post Danmark Rundt:

http://www.danskebjerge.dk/artikler-danmarkrundtbakker-2012.htm

Samtidig vil Københavnsområdets mest markante asfalterede stigning forsvinde. Københavnske motionscyklister vil - hvis projektet realiseres - skulle helt ud til forstæderne for at finde bakker, der har stigningsprocenter over de 5.

Læs om andre stigninger i hovedstadsområdet her:

http://www.danskebjerge.dk/artikler-koebenhavn2.htm

/Jacob


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.